Udskriv

Den glade høne

Ak ja - - alle høns er desværre ikke glade høns, men netop denne keramiske høne stråler af livsglæde, den er nemlig opvokset på et keramisk værksted, sammen med elefanter, grise og fuglefisk - alle er de lavet af menneskehænder i et dejligt blødt stentøjsler, og brændt i en stor ovn ved ca. 1300 gr. - - - - og hønen er bare så glad, og når hønen er glad, så har vi alle grund til at være glade, den er nemlig garanteret salmonellafri, og har en evighed af fremtid foran sig.

En almindelig æglæggende høne har desværre ikke så meget at være glad for, den kan købes for bare 5 kr., og det giver naturligvis ikke det bedste humør. Så hvad om vi mennesker begyndte at værdsætte hønen for det fantastiske dyr den jo faktisk er - tænk bare på de pragtfulde blødkogte æg som nydes søndag efter søndag. Prisen på en keramisk høne i middel størrelse er efter dags notering tæt ved 300 kr. Det betyder jo at hønen ved, at de mennesker, der vælger at købe den, også vil passe på den.

Hvis vi mennesker satte den samme pris på de levende høns ville de også hurtigt blive til rigtige glade salmonellafri høns.

Den glade høne findes i tre størrelser.